Jiří Langmajer Svatba / Jiří Langmajer o zmÄ›nách v manželství: S Adélou / Veselka jiřího langmajera s adélou gondíkovou přilákala na 300 hostů.

Jiří langmajer (54) alias svobodník kouba ze snímku copak je to za vojáka. Oblíbená herecká dvojice adéla gondíková (48) a jiří langmajer (55) tvoří pár už několik let. Července 2019 v kostelci u křížků, kdy pojala za manžela herce jiřího langmajera. Proč na svatbě langmajera chyběl jeho bratr lukáš? Když se provalilo, že adéla gondíková s jiřím langmajerem tvoří.

A on o ní mluví velmi hezky. Celebwiki.cz - Adéla Gondíková
Celebwiki.cz - Adéla Gondíková from img.blesk.cz
Jiří langmajer (54) alias svobodník kouba ze snímku copak je to za vojáka. Jsou spolu už deset let a před rokem navíc svoji lásku stvrdili svatbou. Ačkoli dlouhou dobu tvrdili, že je manželství neláká, nakonec si jiří langmajer (53) a adéla gondíková (45) řekli ano. Dvojice je pověstná tím, že své soukromí si dobře hlídá a nejinak tomu bylo i v případě jejich svatby. Jeho poslední svatba se odehrála při natáčení nového filmu jiřího vejdělka a jeho nevěstou je v tomto případě anna fialová. Ano si řekli ve sportovním . Slavný pár tvořený moderátorkou adélou . Proč na svatbě langmajera chyběl jeho bratr lukáš?

Července 2019 v kostelci u křížků, kdy pojala za manžela herce jiřího langmajera.

Slavný pár tvořený moderátorkou adélou . Dvojice je pověstná tím, že své soukromí si dobře hlídá a nejinak tomu bylo i v případě jejich svatby. Ano si řekli ve sportovním . Označuje ji jako ten nejlepší dárek, jako zachránkyni. A on o ní mluví velmi hezky. Oblíbená herecká dvojice adéla gondíková (48) a jiří langmajer (55) tvoří pár už několik let. Ačkoli dlouhou dobu tvrdili, že je manželství neláká, nakonec si jiří langmajer (53) a adéla gondíková (45) řekli ano. Července 2019 v kostelci u křížků, kdy pojala za manžela herce jiřího langmajera. Více než rok od svatby s manželkou adélou gondíkovou (47) . Když se provalilo, že adéla gondíková s jiřím langmajerem tvoří. Brzy budou mít jiří langmajer a adéla gondíková roční výročí svatby, ani jeden z nich ale nelituje, že spojili své cesty, naopak. Proč na svatbě langmajera chyběl jeho bratr lukáš? 2019adéla gondíková (45) a jiří langmajer (53) jsou svoji!

Označuje ji jako ten nejlepší dárek, jako zachránkyni. Jsou spolu už deset let a před rokem navíc svoji lásku stvrdili svatbou. Když se provalilo, že adéla gondíková s jiřím langmajerem tvoří. Jiří langmajer (54) alias svobodník kouba ze snímku copak je to za vojáka. Veselka jiřího langmajera s adélou gondíkovou přilákala na 300 hostů.

Ačkoli dlouhou dobu tvrdili, že je manželství neláká, nakonec si jiří langmajer (53) a adéla gondíková (45) řekli ano. Adela Gondikova Manzel / Adela Gondikova Myslenkove
Adela Gondikova Manzel / Adela Gondikova Myslenkove from img.blesk.cz
Jeho poslední svatba se odehrála při natáčení nového filmu jiřího vejdělka a jeho nevěstou je v tomto případě anna fialová. Více než rok od svatby s manželkou adélou gondíkovou (47) . Jsou spolu už deset let a před rokem navíc svoji lásku stvrdili svatbou. Slavný pár tvořený moderátorkou adélou . Ačkoli dlouhou dobu tvrdili, že je manželství neláká, nakonec si jiří langmajer (53) a adéla gondíková (45) řekli ano. Oblíbená herecká dvojice adéla gondíková (48) a jiří langmajer (55) tvoří pár už několik let. Dvojice je pověstná tím, že své soukromí si dobře hlídá a nejinak tomu bylo i v případě jejich svatby. Brzy budou mít jiří langmajer a adéla gondíková roční výročí svatby, ani jeden z nich ale nelituje, že spojili své cesty, naopak.

Veselka jiřího langmajera s adélou gondíkovou přilákala na 300 hostů.

Kdykoli se spolu objeví ve společnosti, . Slavný pár tvořený moderátorkou adélou . Brzy budou mít jiří langmajer a adéla gondíková roční výročí svatby, ani jeden z nich ale nelituje, že spojili své cesty, naopak. Července 2019 v kostelci u křížků, kdy pojala za manžela herce jiřího langmajera. A on o ní mluví velmi hezky. Když se provalilo, že adéla gondíková s jiřím langmajerem tvoří. Veselka jiřího langmajera s adélou gondíkovou přilákala na 300 hostů. Jsou spolu už deset let a před rokem navíc svoji lásku stvrdili svatbou. Více než rok od svatby s manželkou adélou gondíkovou (47) . Ačkoli dlouhou dobu tvrdili, že je manželství neláká, nakonec si jiří langmajer (53) a adéla gondíková (45) řekli ano. Dvojice je pověstná tím, že své soukromí si dobře hlídá a nejinak tomu bylo i v případě jejich svatby. Označuje ji jako ten nejlepší dárek, jako zachránkyni. 2019adéla gondíková (45) a jiří langmajer (53) jsou svoji!

Proč na svatbě langmajera chyběl jeho bratr lukáš? Více než rok od svatby s manželkou adélou gondíkovou (47) . Ačkoli dlouhou dobu tvrdili, že je manželství neláká, nakonec si jiří langmajer (53) a adéla gondíková (45) řekli ano. Ano si řekli ve sportovním . 2019adéla gondíková (45) a jiří langmajer (53) jsou svoji!

2019adéla gondíková (45) a jiří langmajer (53) jsou svoji! Jiří Langmajer fotka
Jiří Langmajer fotka from imagebox.cz.osobnosti.cz
Jsou spolu už deset let a před rokem navíc svoji lásku stvrdili svatbou. Dvojice je pověstná tím, že své soukromí si dobře hlídá a nejinak tomu bylo i v případě jejich svatby. Ano si řekli ve sportovním . Označuje ji jako ten nejlepší dárek, jako zachránkyni. Brzy budou mít jiří langmajer a adéla gondíková roční výročí svatby, ani jeden z nich ale nelituje, že spojili své cesty, naopak. Oblíbená herecká dvojice adéla gondíková (48) a jiří langmajer (55) tvoří pár už několik let. Jeho poslední svatba se odehrála při natáčení nového filmu jiřího vejdělka a jeho nevěstou je v tomto případě anna fialová. Proč na svatbě langmajera chyběl jeho bratr lukáš?

Více než rok od svatby s manželkou adélou gondíkovou (47) .

Jeho poslední svatba se odehrála při natáčení nového filmu jiřího vejdělka a jeho nevěstou je v tomto případě anna fialová. Jsou spolu už deset let a před rokem navíc svoji lásku stvrdili svatbou. Oblíbená herecká dvojice adéla gondíková (48) a jiří langmajer (55) tvoří pár už několik let. Kdykoli se spolu objeví ve společnosti, . Veselka jiřího langmajera s adélou gondíkovou přilákala na 300 hostů. Dvojice je pověstná tím, že své soukromí si dobře hlídá a nejinak tomu bylo i v případě jejich svatby. Více než rok od svatby s manželkou adélou gondíkovou (47) . Ano si řekli ve sportovním . Když se provalilo, že adéla gondíková s jiřím langmajerem tvoří. Července 2019 v kostelci u křížků, kdy pojala za manžela herce jiřího langmajera. A on o ní mluví velmi hezky. Brzy budou mít jiří langmajer a adéla gondíková roční výročí svatby, ani jeden z nich ale nelituje, že spojili své cesty, naopak. Označuje ji jako ten nejlepší dárek, jako zachránkyni.

Jiří Langmajer Svatba / Jiří Langmajer o zmÄ›nách v manželství: S Adélou / Veselka jiřího langmajera s adélou gondíkovou přilákala na 300 hostů.. Proč na svatbě langmajera chyběl jeho bratr lukáš? Kdykoli se spolu objeví ve společnosti, . 2019adéla gondíková (45) a jiří langmajer (53) jsou svoji! A on o ní mluví velmi hezky. Když se provalilo, že adéla gondíková s jiřím langmajerem tvoří.